A 9. napon, gondolatok

Nagyon jol telnek a napjaim evés nélkül. Beszélgetések soràn, észrevettem, mennyire félnek az emberek az evésröl lemondani egy kis rövid idöre is. A "böjt" viszont nagyon is egészséges és ajànlott. Nem egy rànk eröltetett "böjt" ez, mert hàboru van, vagy valami katasztrofa àràn nem juthatunk ennivalohoz! Az evés jelentös az életünkben, fontos a közösségi életben is. Én minden nap ott ülök a munkatàrsaimmal egy asztalnàl, és làtom hogy esznek. Nem zavar. Az étel és kàvé illat elég is. Több most nem is kell. A fejbe döl el, mint sok minden màs. De elötte ott volt a tudatos terv :

A 4. Nap

Több oka is van, a Breuss doktor àltal leirt kuràt megcsinàlni... Nekem a Migrénem az egyik fö oka. Az elsö naptol tegnapig migrén gyötört..3 napig, kegyetlen volt, de nem hagyom abba. Ez csak emlékeztetett rà, mennyire fontos hogy folytassam.Amugy nem hiànyolok semmit, a kàvé illata a munkahelyen nem ingerel, és hogy esznek elöttem a szünetekben, az sem. A migrénre a Wermutt( Keserü üröm) tea van ajànlva.Tényleg keserü, de meg lehet inni egy jo cél érdekében. Mennyi ember vàllalja a Kémoteràpiàt, ahhoz képest ez biztos nem kinozza meg az embert. Mellékhatàs nincs. Esetleg pàr kilo minusz

Visszaszàmlàlàs

Ma megittam az "utolso kàvémat", megettem az "utolso reggelimet" és igy tovàbb. Elköszöntem a rendszeres étkezésektöl. Csak 42 napra, de tudatosan, mert erre szükségem van, ugyanis végig akarom csinàlni. Holnaptol màr csak inni fogok, szervezetem részére csupa jo dolgokat! Sokan végigcsinàltàk màr sikerrel, nehogy màr én ne tudjam! Vàrom :)

Az elökészület

Többször foglalkoztatott a gondolat, hogy a 42 napos kuràt kiprobàljam. Vannak ismeröseim, akik ezen uton azt a bizonyos hirhedt Ràkot legyözték, és nem is jött nàluk vissza! Eddig azt hiszem, egy nagy motivàcio hiànyzott hozzà, hogy végig csinàljam. Van ugyan egy tapasztalatom, annak idején 15 napig voltam hajlando inni azt amit ajànl a könyv.. aztàn abbahagytam. De tudom, emlékszek rà nagyon is hogy milyen jol éreztem magam. Most a motivàcio is megvan. Megismerkedtem VALAKIVEL, aki engem motivàl hogy kezdjünk bele..... 13.-àn inditjuk, közösen ezt a projektet.